Metallituotteet hautakiviin.

Meiltä erilaiset pronsiset tuotteet hautakiviin. Erilaisia metallituotteita voitte katsoa Paasikiven kuvastosta. Kuvaston voi myös ladata tietokoneellenne näin saatte kuvaston isommaksi.


Hautausmaa on paikka muistamiselle, kunnioittamiselle ja hiljentymiselle. Sijainnista, rakennuksista, kasvillisuudesta ja hautamuistomerkeistä johtuen jokainen hautausmaa on erilainen. Muistomerkki kuvastaa vainajan persoonallisuutta ja kunnioittaa hänen elämäänsä arvokkaalla tavalla. Pronssiseos on luonnonkiven ohella klassinen ja arvostettu materiaali ja materiaalit täydentävät toisiaan tyylikkäästi sekä ulkonäkönsä ja ominaisuuksiensa puolesta. Molemmat materiaalit edustavat pysyviä arvoja. Kiven ja pronssituotteiden yhdistelmässä on arvokkuutta, sopivaa keskinäistä kontrastia ja kokonaisuus on visuaalisesti mielenkiintoinen.

Pronssi on ikuinen, arvostettu ja ajaton materiaali, joka soveltuu niin kirjainten, symbolien kuin erilaisten reliefienkin toteutukseen. Paasikiven tuotteet valmistetaan valamalla vakioidusta harkkoraaka-aineesta, joka on valittu olosuhteisiin ja hautakiviin sopivaksi. Ajan kuluessa pinta patinoituu kauniisti tummuen hautamuistomerkille sopivalla tavalla. Valetussa tuotteessa on syvyysvaikutelma, jota ajan tuoma patina luonnonvalossa korostaa. Tuotteesta riippuen valmistuksessa on noin 15-30 käsityönä tehtävää työvaihetta valusta ja viimeistelystä pintakäsittelyyn ja pakkaukseen.

Pronssituotteiden ulkonäköä ja väritystä voidaan muunnella pintakäsittelyillä, minkä ansiosta tuotteet sopivat erilaisten kivilaatujen sekä kaiverretun tekstin ja koristeiden kanssa. Ammattitaidolla tehty piilokiinnitys takaa huomaamattoman ja kestävän kiinnityksen.

Valettu lyhtykehys hautakiveen yhdistettynä muodostaa kauniin ja tunnelmallisen kokonaisuuden. Lyhtyrakenteen ansiosta kynttilä palaa läheisen haudalla turvallisesti, suojassa tuulelta ja tuiskulta.  Pronssiseoksesta valmistettu, kiinniketangoilla kiinnitettävä lyhtyrakenne on suunniteltu vaativaan pohjoiseen ilmastoon suomalaista muistomerkkikulttuuria vaalien. Lyhtykehys on Paasikiven kehittämä suomalainen innovaatio hautamuistomerkkialalle.

Valetut pronssituotteet ovat osa hautamuistomerkkiä, joka suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

0 tuotetta - 0,00