Mukkulan kirkko.

Kirkossa ei ole vainajiensäilytystiloja eikä hautausmaata, joten vainajankuljetuksia tulee kaksi. Esimerkiksi jos siunaus on lauantaina eikä sairaala luovuta vainajia viikonloppuisin, joudumme siirtämään vainajan Levon kappelille odottamaan siunauspäivää. Siunauspäivänä vainaja noudetaan Levolta Ristinkirkkoon ja auto odottaa siunauksen ajan kirkolla, josta kuljetus joko krematoriolle tai hautausmaalle. Nämä kuljetukset sovitaan aina erikseen.

Kirkkosali ja seurakuntasali

200-paikkainen kirkkosali liittyy siirtoseinällä seurakuntasaliin, joka yleensä on kalustettu pöydin ja tuolein kokouksia sekä juhlia varten. Sali voidaan myös kalustaa kokonaan tuolein, jolloin istumapaikkoja on yhteensä 360.

Kirkkosaliin pääsee katutasosta pyörätuolilla ja aulassa on inva-wc, alakertaan on myös kulku katutasosta jossa myös inva WC. Induktiosilmukan kuuluvuusalueen kartta on kirkon ilmoitustaululla.

Alueella on ilmainen pysäköinti ja noin 30 parkkipaikkaa.

Seurakuntasalin maksimihenkilömäärä 98. Salissa voi järjestää muistotilaisuuksia, kastekahvituksia ja muita juhlia. Salin varusteina on ruokailuastiasto, pöytäliinat vuokrattavissa, piano ja videotykki.

Lisää tietoa Mukkulan kirkosta löydät Lahden seurakunnan sivuilta.
https://www.lahdenseurakunnat.fi/kirkot-ja-tilat/kirkot-ja-kappelit/mukkulan-kirkko

Mukkulan kirkko
Kuva: Lahden seurakunta
0 tuotetta - 0,00